Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentő Nagyzugló non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Nagyzugló vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését. Autómentő Nagyzugló

  • autómentő Nagyzugló
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Nagyzugló
  • helyszíni autójavítás Nagyzugló
  • üzemképtelen autó mentése Nagyzugló
  • bezárt autó nyitása Nagyzugló

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Nagyzugló  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Nagyzugló

Autómentés árak Nagyzugló

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Nagyzuglói gépkocsimentési árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Nagyzugló Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Nagyzuglói autómentés non-stop (30) 285 7558.

Asztali nézet