Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentő Városliget éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Városliget régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését. Autómentő Városliget

  • autómentő Városliget olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Városliget
  • helyszíni autójavítás Városliget
  • üzemképtelen autó mentése Városliget
  • bezárt autó nyitása Városliget

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Városliget  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Városliget

Autómentés árak Városliget

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Városligeti mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Városliget Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Városligeti autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.

Asztali nézet