Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentés Herminamező éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Herminamező környékén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését. automento csorlovel Herminamező

  • sárga angyal autómentés Herminamező
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Herminamező
  • mobil autósegély Herminamező
  • üzemképtelen autó mentése Herminamező
  • felborult autó mentése Herminamező

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek elszállítását. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Herminamező

Autómentés árak Herminamező

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Herminamezői autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Herminamező Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Herminamezői autómentés 0-24 06 30 285-75-58.

Asztali nézet