Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentő Törökőr 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Törökőr környékén, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. autovontatas Törökőr

  • autómentő Törökőr olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Törökőr
  • mobil autósegély Törökőr
  • sérült autó elszállítása Törökőr
  • bezárt autó nyitása Törökőr

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Törökőr  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Törökőr

Autómentés árak Törökőr

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Törökőri autómentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Törökőr Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Törökőri autómentés non-stop 30/285-7558.

Asztali nézet