Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentés Alsórákos 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Alsórákos vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. gyors autoszerviz Alsórákos

  • autómentő Alsórákos
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Alsórákos
  • autósegély Alsórákos
  • sérült autó elszállítása Alsórákos
  • felborult autó mentése Alsórákos

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Alsórákos  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Alsórákos

Autómentés árak Alsórákos

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Alsórákosi autómentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Alsórákos Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Alsórákosi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.

Asztali nézet