Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentés Istvánmező non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Istvánmező környékén, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését. Autómentő Istvánmező

  • sárga angyal autómentés Istvánmező
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Istvánmező
  • autósegély Istvánmező
  • balesetes autó elszállítása Istvánmező
  • bezárt autó nyitása Istvánmező

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Istvánmező  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Istvánmező

Autómentés árak Istvánmező

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Istvánmezői gépkocsimentési anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Istvánmező Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Istvánmezői autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.

Asztali nézet