Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentő Kiszugló éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Kiszugló régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. autovontatas Kiszugló

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Kiszugló

Autómentés árak Kiszugló

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kiszuglói gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Kiszugló Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Kiszuglói autómentés 0-24 30/285-7558.

Asztali nézet