Autómentés Zugló +36 30 285 7558

MENÜ

Autómentés Rákosfalva éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Rákosfalva területén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését. Autómentő Rákosfalva

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Rákosfalva  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Rákosfalva

Autómentés árak Rákosfalva

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákosfalvai gépkocsimentési díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Rákosfalva Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Rákosfalvai autómentés non-stop (30) 285 7558.

Asztali nézet